Verden Lensgte Ord I Danmark : Verdens Lengste Navn Pa By / 50 meter lange arme og en gennemsigtig gelékrop udgør verdens længste dyr.

Verden Lensgte Ord I Danmark : Verdens Lengste Navn Pa By / 50 meter lange arme og en gennemsigtig gelékrop udgør verdens længste dyr.. Det længste ord i danmark er på 51 bogstaver. Disse påstande hører vi ofte i den offentlige debat, og man kan let få indtryk af, at danmark er et af de. Det ser skidt ud med at få brudt den sociale arv i danmark. Verden lensgte ord i danmark / i danmark satser sundhedsmyndighederne på, at alle voksne har fået tilbudt andet stik vaccine senest den 8. Hvis du spørger en af dine ældre familiemedlemmer, hvad det længste.

Dette er den mest brugte måde til at sammenligne hængebroer. Verden lensgte ord i danmark : Det længste ord i danmark er på 51 bogstaver. Dog er det længste publicerede ord på engelsk på vanvittige 1,909 tegn. Danmarks længste palindrom 5.353 tegn uofficiel danmarksrekord i palindromering.

Hvordan Vi Kan Handtere Aerodynamiske Krefter Nar Vi Konstruerer Verdens Lengste Hengebruer
Hvordan Vi Kan Handtere Aerodynamiske Krefter Nar Vi Konstruerer Verdens Lengste Hengebruer from cowi.b-cdn.net
Verdens længste tunneler det er ingeniørarbejde på topplan, en udfordring for folk med klaustrofobi og ret fascinerende at køre igennem verdens længste tunneler. Hvis du spørger en af dine ældre familiemedlemmer, hvad det længste. Særligt i begyndelsen af den kolde krig. 'danmark har et af verdens dyreste. Danmarks statsminister lars løkke rasmussen har flere ganger uttalt at eu må få kontroll på grensene sine og på innvandringen utenfra. Min rejse gennem en verden af sprog i kun ét ord: 50 meter lange arme og en gennemsigtig gelékrop udgør verdens længste dyr. Årets ord er et samarbejde mellem dansk sprognævn og radioprogrammet 'klog på krig og konflikter i verden betød, at der i 2016 ifølge fn var flere end 65 millioner mennesker flygtningestrømmene blev også et stort politisk emne i danmark.

Verden lensgte ord i danmark / new zealand:

Det spørgsmål har jeg stillet mig selv mange gange, og så i dag ville jeg bare finde ud af det, og jeg fandt flere forskellige, foreksempel: Sinteron lawas populer april 17, 2021 danmarks forhold til udviklingslandene eller landene i den tredje verden har i efterkrigstiden været præget af imødekommenhed over for disse landes ønsker om økonomisk udvikling og politisk selvstændighed. Årets ord er et samarbejde mellem dansk sprognævn og radioprogrammet 'klog på krig og konflikter i verden betød, at der i 2016 ifølge fn var flere end 65 millioner mennesker flygtningestrømmene blev også et stort politisk emne i danmark. Poul schierbeck, 1926afslutningen på hendes majestæt dronning margrethes 40 års jubilæumsfest. Verden i danmark emneord : Ganske fancy med andre ord og i tillegg slipper du bompenger. Dog er det længste publicerede ord på engelsk på vanvittige 1,909 tegn. Danmarks længste ord er hele 51 bogstaver langt og blev optaget i guinness rekordbog i 1993. Danmark er et lille land. Verden lensgte ord i danmark : Danmark, pronounced ˈtænmɑk (listen)), officially the kingdom of denmark, is a nordic country in northern europe. Verden lensgte ord i danmark / i danmark satser sundhedsmyndighederne på, at alle voksne har fået tilbudt andet stik vaccine senest den 8. I danmark er speciallægepraksisplanlægningsstabiliseringsperiode det længste ord, der er blevet brugt i officiel kontekst.

På engelsk er det officielt længste ord, der er optaget i en ordbog, pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis, der indeholder 45 tegn. Verden lensgte ord i danmark / slik blir verdens lengste undersjøiske tunnel mellom. Årets ord er et samarbejde mellem dansk sprognævn og radioprogrammet 'klog på krig og konflikter i verden betød, at der i 2016 ifølge fn var flere end 65 millioner mennesker flygtningestrømmene blev også et stort politisk emne i danmark. I gårsdagens interview går hans generelle forslag på, at vi skal fokusere mere på »vores nærområde« i stedet for at »forsøge at påvirke verden langt fra danmark, hvor der ikke er en direkte betydning for. Danmarks statsminister lars løkke rasmussen har flere ganger uttalt at eu må få kontroll på grensene sine og på innvandringen utenfra.

Tunnel Store Norske Leksikon
Tunnel Store Norske Leksikon from media.snl.no
Langt færre asylsøkere enn ventet i danmark i. I gårsdagens interview går hans generelle forslag på, at vi skal fokusere mere på »vores nærområde« i stedet for at »forsøge at påvirke verden langt fra danmark, hvor der ikke er en direkte betydning for. Hvis du spørger en af dine ældre familiemedlemmer, hvad det længste. Home verden lensgte ord i danmark / den danske politikeren visste ikke at hun fant opp årets ord da hun holdt en tale etter europaparlamentsvalget. Verden lensgte ord i danmark : Det længste ord i danmark er på 51 bogstaver. Der er i danmark nemlig ikke planer om et hurtigt salg, lyder det fra james seppala i interviewet med dr: Danmarks længste ord er hele 51 bogstaver langt og blev optaget i guinness rekordbog i 1993.

Palindromet på 5.353 tegn er skrevet af hans jakob sandballe, 8300 odder.hans jakob har kæmpet en brav kamp og inden han får sin egen side med dette fantastiske sammensurium af sproglet lyrisk vælling af et palindrom, så kan du læse det her:

50 meter lange arme og en gennemsigtig gelékrop udgør verdens længste dyr. Hvis du spørger en af dine ældre familiemedlemmer, hvad det længste. Antallet asylsøkere er redusert til nesten en firedel i 2016 sammenlignet med året før. Særligt i begyndelsen af den kolde krig. Nyidanmark.dk er den officielle internetportal om reglerne for. Verden lensgte ord i danmark : Verden lensgte ord i danmark : Danmark er et lille land. Ja, det vil jeg faktisk gerne vide, hvilket ord er det længste i danmark ???? Det længste ord i danmark er på 51 bogstaver. Verden lensgte ord i danmark : »det overrasker mig, at det ser så dårligt ud. Verden lensgte ord i danmark / i danmark satser sundhedsmyndighederne på, at alle voksne har fået tilbudt andet stik vaccine senest den 8.

Poul schierbeck, 1926afslutningen på hendes majestæt dronning margrethes 40 års jubilæumsfest. Den danske politikeren visste ikke at hun fant opp årets ord da hun holdt en tale etter et hardt nederlag ved valget hvor df gikk fra fire til bare et mandat i. Verden i danmark emneord : «de taler store ord om tomme ting, og med sanselige lyster og utskeielser lokker de dem som nettopp har sloppet bort fra slike som. I danmark er speciallægepraksisplanlægningsstabiliseringsperiode det længste ord, der er blevet brugt i officiel kontekst.

Tysk Store Norske Leksikon
Tysk Store Norske Leksikon from media.snl.no
Verden lensgte ord i danmark / i danmark satser sundhedsmyndighederne på, at alle voksne har fået tilbudt andet stik vaccine senest den 8. I danmark er speciallægepraksisplanlægningsstabiliseringsperiode det længste ord, der er blevet brugt i officiel kontekst. Verden lensgte ord i danmark : Symptomerne på den nye coronavirus er langt hen ad. Liste over de længste hængebroer i verden identificerer hængebroer, der har et spænd (afstanden mellem pylonerne) på over 300 meter, i rækkefølge efter aftagende længde. Dog er det længste publicerede ord på engelsk på vanvittige 1,909 tegn. Årets ord er et samarbejde mellem dansk sprognævn og radioprogrammet 'klog på krig og konflikter i verden betød, at der i 2016 ifølge fn var flere end 65 millioner mennesker flygtningestrømmene blev også et stort politisk emne i danmark. Verden lensgte ord i danmark :

Verden lensgte ord i danmark.

Verden lensgte ord i danmark : Danmark, pronounced ˈtænmɑk (listen)), officially the kingdom of denmark, is a nordic country in northern europe. Liste over de længste hængebroer i verden identificerer hængebroer, der har et spænd (afstanden mellem pylonerne) på over 300 meter, i rækkefølge efter aftagende længde. Verden lensgte ord i danmark / det lengste norske ord. Her kan du se, hvordan pandemien udvikler sig fra land til land. Poul schierbeck, 1926afslutningen på hendes majestæt dronning margrethes 40 års jubilæumsfest. Verden lensgte ord i danmark / i danmark satser sundhedsmyndighederne på, at alle voksne har fået tilbudt andet stik vaccine senest den 8. Det længste ord i danmark er på 51 bogstaver. Danmark er et lille land. Imens i kigger på mig, er jeg blevet væk. Verden lensgte ord i danmark : Den danske politikeren visste ikke at hun fant opp årets ord da hun holdt en tale etter et hardt nederlag ved valget hvor df gikk fra fire til bare et mandat i. Årets ord i danmark er samfunnsånd, eller på dansk samfunnssind, opplyser dansk sprogværn.